Tuesday , June 25 2024
[fb_plugin like]

Tag Archives: Një

Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në z…

Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në z...

[ad_1] Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në zgjidhjen e problemit dhe normalizimin e situatës. Pastaj doli dielli ☀️. Direkt pas 20 minutash ????. Ngrohja globale edhe aty ????️ #climatechange #climatechangeisreal #globalwarming #protectearth #climatecrisis #climatejustice #stopclimatechange #climateemergency #climatecontrol #globalwarmingisreal #climatechangeart #southtyrol …

Read More »
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.