Wednesday , June 19 2024
[fb_plugin like]

Tag Archives: protectearth

Mother nature is watching us. ⠀ We can no longer take the natural world we depe…

Mother nature is watching us. 
⠀
We can no longer take the natural world we depe...

[ad_1] Mother nature is watching us. ???????? ⠀ We can no longer take the natural world we depend on for granted. It’s time for us to treat our planet with respect and preserve it for future generations. #StandForTrees⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #NoPlanetB #savetheearth #savethelplanet #protectearth #extinctionrebellion #climatestrike #climateemergency …

Read More »

Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në z…

Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në z...

[ad_1] Një ditë, Kamza u mbulua nga bora. U mobilizuam të gjithë për të marrë masa në zgjidhjen e problemit dhe normalizimin e situatës. Pastaj doli dielli ☀️. Direkt pas 20 minutash ????. Ngrohja globale edhe aty ????️ #climatechange #climatechangeisreal #globalwarming #protectearth #climatecrisis #climatejustice #stopclimatechange #climateemergency #climatecontrol #globalwarmingisreal #climatechangeart #southtyrol …

Read More »
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.